Hyvän Mielen Koirakeskus

Koirauimala, Emmi-Pet

Emmi-Pet

Emmi-Pet Ultraäänihammashoito puhdistaa ja tekee kauniin valkoiset  hampaat lemmikillesi ultraäänimenetelmällä. Emmi-Pet on hammasharja jolla ei ”harjata”.

Laitteen harja liuottaa lähettämällä ultraääntä hampaan pinnalle poistaen hammaskiven ja plakin hampaan pinnalta ilman liikettä, tärinää tai ääntä. Lemmikkisi ei tunne ultraäänipuhdistuksen aikana mitään epämiellyttävää.

Runsaiden kertymien irroittamiseen saatetaan joutua käyttämään apuna hammasinstrumenttia, tai suositellaan useampaa käyntikertaa.

Emmi-Pet lähettää ultraääniä patentoidun ultraääni mikrosirun avulla, joka on upotettu harjaspään sisälle. Tämä siru luo jopa 84 miljoonaan ultraääni-impulssia minuutissa ja lähettää ne harjasten kautta hampaan pinnalle. Jotta saamme oikean lopputuloksen Emmi-Pet tarvitsee nano-kupla hammastahnan välittäjäaineeksi toimiakseen. Ultraääni-impulssit pystyvät tunkeutumaan hampaiden väleihin ja ikeniin jopa 12 mm säteellä ja tuhoavat bakteereja sekä mikrobeja paikoista, joihin harjoilla ei pääse. Tämä tekniikka vähentää bakteerien lisääntymistä ja lievittää suun ongelmia, hoitaa ja suojaa ikeniä, sekä estää tulehduksia ja parodontiittia. 

Hoito tehdään ILMAN nukutusta!

Emmi-Pet hoidot tehdään koiran ehdoilla. Emmi-Pet sopii erityisesti iäkkäille koirille, joita ei mielellään haluta tai pystytä enää turvallisesti lääkkeellisesti rauhoittamaan. (tarvittaessa yhteistyössä eläinlääkärin kanssa, mikäli lääkitystä tarvitaan estämään tulehdusta)

Emmi-Pet ei aiheuta doping-varoaikaa. Emmi-Pet ei aiheuta kiillevaurioita ja on turvallinen käyttää myös nuorilla koirilla hammaskiven muodostumisen ehkäisyyn. Ultraäänihammashoito poistaa hammaskiveä, plakkia ja bakteereita hellävaraisesti ja tehokkaasti.

Hoitotulos kestää 2 kuukaudesta jopa 10 kuukauteen. Suositeltu hoitoväli riippuu siitä kuinka herkästi hammaskiveä yksilölle muodostuu.

Hoito kestää n. 1 tunnin hammaskiven määrästä ja koiran yhteistyökyvystä riippuen. Tarvittaessa suosittelemme useampaa hoitokertaa.

Voit tutustuttaa koirasi suun käsittelyyn hieromalla kuonoa ja hampaiden pintoja kevyesti. Tämä helpottaa hampaiden hoitoa ja vahvistaa sinun ja koirasi välistä luottamusta. Tarkista ennen hoitoon tuloa, että koirasi suu on terve, ettet aiheuta koirallesi turhaa kipua.

Emmi-Pet ultraäänilaite on tarkoitettu ennaltaehkäisyyn . Emmi-Pet ultraääni nimenomaan ennaltaehkäisee parodontiittiä ja ientulehdusta, se ei tarkoita, että me hoidamme sitä lääketieteellisesti. Eläinlääkärit hoitavat parodontiittiä ja tulehdustiloja. Monesti parodontiitti ei näy päällepäin, vaan diagnoosi vaatii ientaskumittauksen ja röntgentutkimuksen nukutuksessa. 

Me autamme mielellämme ja ohjaamme sinut oikeanlaisen hoidon piiriin, jotta koirasi saa terveen ja puhtaan suun.

Voit ostaa kauttamme Hexageeliä. Tilaukset ja kyselyt huvihurtta@gmail.com

Hexagel on puhdistava klooriheksidiinigeeli eläimille.
Sitä voidaan käyttää suoraan iholle tai suussa. Auttaa kontrolloimaan bakteerikantaa.Röppääntie 7

50670 Otava

huvihurtta@gmail.com

044-580 5892